Eyelash Extension

Jeg er meget perfektionistisk med mine eyelash extensions. Jeg er selv meget krævende med mine vipper, det er vi vippe-piger jo. Vi ved, hvad vi vil have, og jeg går ALDRIG på kompromi med tid og kvalitet.

Fjern aldrig dine eyelash extensions selv. 

Slut med mascara og vippebukker

Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet enestående teknik med regelmæssig touch-ups, holde på ubestemt tid.

Faux Mink extensions påsættes med den klassiske teknik, det vil sige en for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.

Proceduren med påsætning af eyelash extensions

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer, og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse, og hvad de kan bærer. 

Under hele påsætning ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjenene lukkes og påsætningen af eyelash extensions begynder.

​En for en sættes en enkelt extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare lim tilgængeligt. Limen godkendt og kan binde i op til 8 uger.

Ønsker du at bestille en tid til påsættelse af eyelash extensions, kan du bestille på sms til telefon 22 88 76 26

HUSK: Kom uden mascara. Selvom jeg afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup-fjerner nedsætte holdbarheden af dine eyelash extensions. 

BEMÆRK

Dine nye påsatte eyelash extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 4 timer, da liemen skal gennemhærde for mest holdbart resultat. Det frarådes at bruge olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebuk og mascara på dine extensions

Bemærk:

Dette her laves hjemme ved mig selv i Brenderup

​Susies Rullende Klip

CVR: 36163828

Middelfartvej 274

5464 Brenderup, Fyn

Tlf.: 22 88 76 26