​Hair Extension

Ægte extensions gør det nemt for dig at ændre din frisure og skabe et nyt look. Du kan få langt, fyldigt, krøllet eller glat hår, og vælge om du kun vil have extensions for en aften eller have dem i længere tid af gangen. Der har udviklet forskellige metoder for hårforlængning for at du skal kunne få lige præcis dine behov opfyldt og nemt sætte håret i derhjemme. 

Hos Susies Rullende Klip laver vi hårpåsætning med

  • Hot fusion
  • Cold fusion
  • Ez weft
  • Tape  

Jeg sælger også deres lækre CLIPS ON/OF extensions som du nemt han påsætte selv ved festlige lejligheder.

HOTFUSION metoden, påsættes hairextensions ved hjælp af keratin som opvarmes og påsættes i små totter . Keratinen er et naturprodukt, som i forvejen findes i hårstrået og er derved ikke skadelig.

Hotfusionsmetoden med hairextensions er en fordel for dem, der godt kan lide at have mange forskellige farver i håret, eller som i forvejen har langt hår og bare ønsker ekstra fylde. 

Hotfusion med hairextensions, er god til tyndt hår, da påsætningsstederne er nemme at dække.

​Håret er meget nemt at sætte op da totterne er meget fleksible. Man kan mixe mange forskellige farver uden det koster ekstra. Men Det kræver en del pasning. Det er VIGTIGT at totterne ikke filtre sammen oppe ved limningerne og det sker hvis man ikke får det redt godt igennem hver dag.

Coldfusion hairextensions påsættes med microringe i totter ved hjælp af en tang.

Passer perfekt til selv meget tyndt hår.

Hårpåsætnings metoden der bruges er "stand by stand" ligesom ved Hotfusion, påsætter hver tot som en perle i en perlerække.

Håret lægger sig ind til hovedbunden og følger dit eget hår, som var det dit eget. Alle former for farvespil kan laves, da det er enkelte totter.

​Coldfusion hairextensions er uden brug af varme, derfra navnet.

Håret er meget nemt at sætte op da totterne er meget fleksible. Man kan mixe mange forskellige farver uden det koster ekstra. Men Det kræver en del pasning. Det er VIGTIGT at totterne ikke filtre sammen oppe ved limningerne og det sker hvis man ikke får det redt godt igennem hver dag.

​Holdbarhed er variende. Det handler tildels, hvordan håret plejes, samt ens eget hår. Hvis dit hår er fint, vil coldfusion ikke have samme varighed som f.eks. hotfusion idet microringene vil glide ud. For det meste holder en extension mellem 1-3 mdr., men nogle kan have det i mindre tid. Til orientering kan brug af medicin, så som pencellin, smertestillende og nervemedicin m.m have en negativ påvirkning på holdbarhed af extension uanset metode.

EZ WEFT(coldfusion hairextensions på baner) små totter af dit hår bliver trukket igennem en lille ring/sløjfe og klemt sammen bagved en hairextensionsbane af ægte remy hår uden silikone. Fordelen ved denne hairextensions metode, er at alle slags hårkure og balsam, må bruges på hele hovedet, uden at det påvirker forbindningspunkterne. Det er rart at have på og generer ikke hovedbunden, hurtig påtagning og aftagning uden nogle former for kemikalier.

Holdbarhed er variende.

Det handler tildels om, hvordan håret plejes, samt ens eget hår.

Som med coldfusion, vil dit hår, hvis det er fint, ikke have samme varighed som f.eks. hotfusion idet microringene vil glide ud. For det meste holder en extension 1-3 mdr., men nogle kan have det i mindre tid.

​​

TAPE HAIR EXTENSION er en metode, hvor der bruges en tynd trense, hvorpå der påsættes tape. Herefter påsættes trenserne dit hår.

Hairtalk er extensions af højeste kvalitet. Vi har patent på vores tapesystem, som er det absolut mest skånsomme, som findes på markedet. Det betyder at Hairtalk kan sættes i selv det fineste/tyndeste hår uden at dit eget hår tager skade. Desuden har Hairtalk extensions – med korrekt pleje – utrolig lang holdbarhed. Vores metode og kundskab bygger på årtiers erfaring med extensions. Velkommen til en verden med uendelige muligheder med Hairtalk.

Uanset om du have en fuld extensions eller evt bare tilfører lidt ekstra fylde med en eller to pakker Hairtalk, så kan jeg skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger. Dit eget hår sætter ingen begrænsninger for brugen af Hairtalk og takket være det skånsomme tapesystem, så kan Hairtalk også bruges af dig, som måtte lide af hårsygdomme som fx alopecia.

Hvor mange trenser der skal bruges afhænger dog af, hvordan din egen hovedform er, samt struktur på dit eget hår.

Holdbarhed er variende. Det handler tildels om hvordan håret plejes, samt ens eget hår. Ved den korrekte pleje kan en extension med tape, holde helt op til 2 måneder. Det er vigtigt ikke at have det i længe, da det ellers kan skade håret.

Ved aftagning bruges der remover der indeholder Olie. Olie opløser tapen, hvilket også er derfor, at der ikke skal bruges Shampoo der indeholder olie, samt balsam m.m nær dine baner, da den tape der limer banerne sammen, vil blive svækket. Fordel ved Tape metoden er, at håret kan genbruges ved korrekt pleje.

Når du skal påsætte tape hair extension, er det vigtigt at dit hår er helt rent, tørt, og uden nogen former for styling produkter.

Hvis dit hår er fedtet eller har rester af styling produkter, vil det være vanskeligt at få tapen til at sætte sig fast på dit hår.

Metoden er så godt som 99% usynlig - derfor er den meget populær hos piger med fint/tyndt hår.

Jeg mener det er den mindst skadelige metode for dit hår.

Der er fuld garanti på håret hvis det plejes rigtigt.

Holdbarheden er 1 års tid eller mere med den rette pleje :)

Priser

Med hensyn til priser er denne behandling meget individuel pga længde, tykkelse og hvilke metode

så kontakt mig på 22 88 76 26 om hvad der ville være bedst for dig.

Om du bare ønsker reflekser, eller noget fylde eller længde.

Ved tidsbestilling betales der et depositum på 500kr. og påsætningen vil forgå mindst 2 dage efter indbetaling af depositum.

Susies Rullende Klip hair extensions til en fair pris.

Simple plejetips for lang holdbarhed

Følg vores vejledning om korrekt pleje af dine

extensions for at bevare hårets høje kvalitet i længst mulig tid – og for at bevare din garanti på både håret Her er nogle af dem:

  • Flet eller saml håret i en hestehale, så håret ikke filtrer, når du sover.
  • Gå aldrig i seng med vådt hår.
  • Hold altid fast i håret, når du børster i lange længder.
  • Børst altid håret grundigt med extensions børste inden hårvask.
  • Føn altid håret helt tørt, inden du styler med varmeredskaber.
  • Undgå salt- og klorvand samt hårspray, som let udtørrer dine extensions.

Til orientering kan brug af medicin, så som penicillin, smertestillende og nervemedicin m.m have en negativ påvirkning på holdbarhed af extension uanset metode.

Bemærk:

Dette her laves hjemme ved mig selv i Brenderup

​Susies Rullende Klip

CVR: 36163828

Stationsvej 25 

5464 Brenderup, Fyn

Tlf.: 22 88 76 26